вівторок, 19 вересня 2023 р.

 

Курси для педагогів, які будуть актуальні

в 2023-2024н.р.

  Курси сайту EDERA (https://www.ed-era.com) – найактуальніші та необхідні викладачам. На вказаній платформі можна визначитись з курсами, необхідними для організації  індивідуальної педагогічної діяльності та освітнього процесу в залежності від умов.

 

Курси № 1.  CahtGPT для освітян: як перетворити ШІ (штучний інтелект) на ефективного асистента

 https://study.ed-era.com/uk/courses/course/2925

Штучний інтелект — наша нова реальність. Чи варто цього боятися? Важливо навчитися використовувати ШІ з якомога більшою користю в освітньому процесі.  Ну, і звісно, зважати на всі виклики, які з ним пов’язані. Як-от забезпечення академічної доброчесності та запобігання плагіату.

«Про це ви й дізнаєтеся на нашому тренінгу. А також розкажемо, як з допомогою ШІ розробляти навчальні цілі та тести, генерувати ідеї для занять та завдань, робити уроки інтерактивними, а фідбек — персоналізованим…»

 

№ 2.  Курси . «Учителі в курсі « Чому це важливо ? (безкоштовні 30год. )

https://study.ed-era.com/uk/courses/course/2915

Цифрові навички — основа роботи викладачів, особливо в сучасних умовах дистанційних і змішаних форматів. Проте ще важливіше, що це не просто про вимогу часу, а й про зручні інструменти, які допомагають бути ще ефективнішими, приділяти більше часу учням та собі.

Немає коментарів:

Дописати коментар